In 4-Axes ontmoet u ruim twintig  jaar ervaring in de volle breedte van het ICT-werkveld. In verschillende rollen. Als leverancier van diensten en in de managerial verantwoordelijkheid. Altijd vanuit het perspectief van de bedrijfsvoering van de onderneming en gericht op haar succes.

Zomaar een greep uit deze jarenlange ervaring: projecten rond (her)inrichting of optimalisatie van informatiesystemen, informatie-ontsluiting, dataconversies,  infrastructuur migraties en uitbestedingsvraagstukken.

Passie voor resultaat

4-Axes biedt u de vaardigheid om het grote plaatje te kunnen blijven zien, en tegelijkertijd de details hiervan ook daadwerkelijk in te vullen. Dit gebeurt niet op afstand, maar als onderdeel van uw team,  en niet bang om vuile handen te maken. Vanuit een basishouding van verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. No nonsens, pragmatisch en met oog voor kwaliteit.

Deze brede ervaring, oprechte interesse voor het vak en uw bedrijf, en – zeker zo belangrijk – een dosis gezond boerenverstand, zorgen dat 4-Axes u op specifieke onderdelen van uw informatiesystemen, maar ook in de complexiteit van het geheel, kan helpen om met gelimiteerde middelen tot een goed resultaat te komen.

‘4-Axes ziet het grote plaatje, en vult tegelijkertijd de details hiervan daadwerkelijk in.’

Wie zijn bestemming kent,
vindt de weg.

Lao Tse

06-514 309 27
4-Axes BV, Groeneweg 4a
4221 MG Hoogblokland

Terugbellen?

Laat je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.
Mijn nummer:
06-514 309 27