4-Axes heeft meer dan 20 jaar ervaring in de toepassing van informatiesystemen binnen middelgrote en grote projectmatig werkende organisaties.

Betere bedrijfsresultaten

ICT moet rendement opleveren voor uw organisatie. Bij een juiste vertaling van de missie en visie van uw organisatie naar uw ICT middelen, werkt ICT mee aan betere bedrijfsresultaten. Vaak is dit vertalen echter een complex en weerbarstig proces. 4-Axes is een kundige en ervaren partner in het begeleiden van dit proces.

Waar staat 4-Axes voor

ICT hangt niet in het luchtledige. Een informatiemodel dat uw bedrijfsvoering goed weergeeft, is een samenhang tussen een gegevens structuur (“wat”), verwerkingsprocessen (“hoe”) en de bijbehorende verantwoordelijkheden (“wie”). Zeker zo belangrijk is echter het onderkennen dat deze samenhang in de loop der tijd kan veranderen. Door hierop te anticiperen, kunnen onnodige kosten en frustraties worden bespaard.

Deze vier invalshoeken of assen vertegenwoordigen mijn visie op bedrijfsinformatie vraagstukken en zijn weergegeven in de naam en het logo van 4-Axes.

Betrokken en bevlogen

De missie van 4-Axes is om uw organisatie beter rendement uit uw ICT te laten halen. Vanuit een strategische visie, met oog voor detail, hands-on waar nodig en altijd betrokken bij uw resultaat. Functioneel, maar ook technisch. Met oog voor een lean oplossing met zo weinig mogelijk gedoe.

 

‘Een goed informatiemodel bevat precies genoeg om uw bedrijf te besturen.’

‘Ik krijg er echt energie van als ik zie dat de hele
organisatie tot in de haarvaten een kwaliteitsslag
heeft gemaakt, en daardoor beter in staat is om de
uitdagingen van het ondernemen aan te gaan.’

Reinier Hulsman

06-514 309 27
4-Axes BV, Groeneweg 4a
4221 MG Hoogblokland

Terugbellen?

Laat je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.
Mijn nummer:
06-514 309 27