Inzicht hebben in wat er exact gaande is in het bedrijf, is van cruciaal belang voor een goede bedrijfsvoering. Informatie is tegenwoordig een productiefactor. 4-Axes helpt u om de essentiële informatie voor verschillende vakgebieden en bedrijfsfuncties bij elkaar te brengen tot een samenhangend geheel. 

Teamwork

Om tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk om precies te begrijpen wat er opgelost of verbeterd moet worden. Er is niemand die uw praktijk en uw bedrijfsprocessen zo goed kent als uzelf. Maar ook ICT en informatievoorziening is een vakgebied met eigen specialismen. Dat vereist teamwork.

Oplossingsgericht

Vanuit 4-Axes wil ik samen met u het proces ingaan om tot wederzijdse verheldering te komen. U zult duidelijk moeten maken waar voor u de schoen wringt of de uitdaging ligt. Ik zal moeten verwoorden welke mogelijkheden en oplosrichtingen er zijn. Praktisch, concreet, in uw taal.

Vertolken = begrijpen

Er is een verschil tussen vertalen en vertolken. Als vertolker van logica van verschillende vakgebieden ben ik pas tevreden als ik waarneem dat de deelnemers de bedoeling van de andere deelnemers ook echt begrepen hebben.

Dat noem ik verhelderen. Dan gaat een ontwerp antwoorden geven op de behoeften binnen uw bedrijf.

 

‘Er is niemand die uw praktijk en uw bedrijfsprocessen zo goed kent als uzelf’

‘Als je het niet simpel kunt uitleggen,
begrijp je het niet goed genoeg’

Albert Einstein

06-514 309 27
4-Axes BV, Groeneweg 4a
4221 MG Hoogblokland

Terugbellen?

Laat je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.
Mijn nummer:
06-514 309 27